Tapahtumia, uutisia ja tiedotteita

Tapahtumia

uutisia ja tiedotteita

15.06.2019

Kesätapahtuma 2019

Kaikkihan tietävät että Atomitie 5:en kesätapahtumassa on aina hieno sää, mutta tällä kertaa keli oli lähes trooppinen. Onneksi Sodexo tarjosi kylmää juomaa ja välillä tuulikin käväisi viilentämässä. Pihapelit olivat jälleen kovassa käytössä ja Areimin sekä Sodexon tarjoaman ruoat menivät kuin kuumille kiville.

30.11.2018

Atomitie 5:lle ympäristöluokitus "Very Good"!

Atomitie 5 sai arvosanat ”Very Good” kansainvälisessä BREEAM ympäristöluokituksessa!

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen ympäristöluokitus jonka avulla sijoittajat, viranomaiset ja käyttäjät voivat vertailla kiinteistöjen energiatehokkuutta.

Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että Atomitie 5 arvioitiin arvosanoin ”Very Good”. Se osoittaa, että myös 70-luvulla rakennettu talo voi pärjätä kansainvälisissä vertailuissa, silloin kun kiinteistöä kehitetään, ja sen teknologiaa ja toimintatapoja päivitetään vastaamaan nykypäivän korkeita vaatimuksia. Tutustu liitteenä olevaan BREEAM-todistukseen, niin näet yksityiskohtaisemmin ympäristöluokituksen arviointiperusteet.

12.09.2018

Protoni on viihtyisä yhteisö pienyrityksille

Protoni on Atomitien viidennessä kerroksessa sijaitseva pienyrityksille tarkoitettu toimistotila. Yrityksillä on omat huoneet mutta yhteiset viihtyisät sosiaalitilat.